ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ 10% ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ (fund) ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΤΟ 10% ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ (fund) ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 



Σε εταιρία συμφερόντων της οικογένειας Μητσοτάκη το 10% της ΔΕΗ – Το περίεργο fund CVC Capital μεγαλύτερος μέτοχος

Ούτε τα προσχήματα. Το περίεργο fund στο οποίο έκανε ξεπούλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Εθνική Ασφαλιστική αντί πινακίου φακής και στο οποίο προσελήφθη αμέσως μετά ως μεγαλοστέλεχος, πρώτου βαθμού συγγενής του, στα κεντρικά γραφεία του στο Λονδίνο, αγόρασε, εντελώς τυχαία και συμπτωματικά και το 10% της ΔΕΗ.

Το περίεργο fund CVC Capital μάλιστα θα είναι ο μοναδικός μεγαλοεπενδυτής στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της ΔΕΗ, εν μέσω χρηματιστηριακού σκανδάλου για εσωτερική πληροφόρηση, που ελέγχει αυτή την στιγμή εισαγγελέας (ΕΔΩ), αν και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες των Βαλκανίων, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από άλλον ιδιώτη επενδυτή κι έτσι εντελώς συμπτωματικά και τυχαία θα γίνει ο μεγαλύτερος ιδιώτης μέτοχος της Δημόσιας Εταιρίας Ηλεκτρισμού.

Θα αποκτήσει περίπου 10% των μετοχών της εταιρείας συμμετέχοντας στην ΑΜΚ στη θέση του Δημοσίου, το οποίο δεν θα μετάσχει, ή θα πάρει μόνον όσες μετοχές χρειασθούν για να μην πέσει το ποσοστό του κάτω από 33,4%.

Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές, η CVC Capital θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ο μοναδικός μεγαλοεπενδυτής στην ΑΜΚ, καθώς από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους διεθνείς επενδυτές κανένας δεν εξεδήλωσε την πρόθεση να συμμετάσχει με πάνω από 5%.Υπολογίζεται ότι θα εισφέρει στην ΑΜΚ ποσό της τάξεως των 150 εκατομμυρίων ευρώ. (σ.σ.netakias για μια εταιρία με τζίρο 6 δισεκατομμύρια)

Με το 10% που θα αποκτήσει, θα είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης μέτοχος της ΔΕΗ και κατά πάσα πιθανότατα θα εκπροσωπείται στο ΔΣ της εταιρείας.

Επισημαίνεται ότι το πολυεθνικών συμφερόντων private equity fund είχε ενδιαφερθεί να εξαγοράσει και το 49% του ΔΕΔΔΗΕαλλά η οικονομική προσφορά του ήταν πολύ χαμηλότερη του επίσης περίεργου fund Macquarie, στην οποία τελικά περιήλθε το πακέτο μετοχών.

Προχθές είχε βρεθεί πάλι στο προσκήνιο  της δημοσιότητας, με την είδηση ότι προσέλαβε την κόρη του πρωθυπουργού Σοφία Μητσοτάκη ως επικεφαλής του τμήματος σχέσεων με τους μετόχους και το επενδυτικό κοινό (investors relation manager).

……………………………………………….

ΔΕΗ. Στην Αυστραλιανή πολυεθνική Macquarie το 49% του ΔΕΔΔΗΕ για 2,1δις… ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ !!

ΔΕΗ. ΜΕ ΕΣΟΔΑ 542 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ € ΤΟ 2018 ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ…

……………………………………………….

… ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ “ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ” ΤΟ capital.gr 

Γιατί επελέγη η λύση της αύξησης κεφαλαίου στη ΔΕΗ

Υπεράνω πάσης προσδοκίας χαρακτηρίζεται το επενδυτικό ενδιαφέρον για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα προκαταρκτικές επαφές που πραγματοποιεί η διοίκηση της εταιρείας. “Δεν υπάρχει επενδυτής που να μην κάνει παραγγελία, πολύ σύντομα, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις που θα αποτυπώνουν αυτό το εξαιρετικό κλίμα” αναφέρουν αρμόδιες πηγές. Σημειώνεται ότι στο διάστημα μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, όταν και θα συγκληθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΕΗ, οι επαφές της διοίκησης με επενδυτές έχουν ανεπίσημο χαρακτήρα, προετοιμασίας των roadshows που θα ακολουθήσουν μετά την επίσημη έγκριση της ΑΜΚ.

Από πλευράς κυβέρνησης, η περίπτωση της ΔΕΗ χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο success story, το οποίο ξεκίνησε με την προσπάθεια διάσωσης το 2019, εξελίχθηκε με την  επιτυχία της πώλησης του 49% του ΔΕΔΔΗΕ και ολοκληρώνεται με την επιτυχή αύξηση κεφαλαίου και την υλοποίηση του κολοσσιαίου επενδυτικού προγράμματος που θα δημιουργήσει τη ΔΕΗ της νέας εποχής. 

Τόσο η κυβέρνηση όσο και η διοίκηση της επιχείρησης υπεραμύνονται της απόφασης για την ΑΜΚ, ως τη βέλτιστη διαθέσιμη επιλογή, που, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες κινήσεις που προβλέπονται από το στρατηγικό πλάνο, θα αποβεί προς όφελος όλων των μετόχων, ακόμη και του Δημοσίου το οποίο αναμένεται να μειώσει το ποσοστό του.

Γιατί επελέγη η ΑΜΚ

Στο ερώτημα γιατί επελέγη η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, κυβέρνηση και διοίκηση της ΔΕΗ απαντούν διότι θα ωφελήσει την επιχείρηση, τους υφιστάμενους Έλληνες μετόχους αλλά και το Δημόσιο. Όπως εξηγούν αρμόδιες πηγές, εκ του νόμου οι αυξήσεις κεφαλαίου συνοδεύονται με υποχρεωτικό δικαίωμα για τους υφιστάμενους μετόχους, εκτός εάν δηλωθεί διαφορετικά, όπως έγινε και στην περίπτωση της ΔΕΗ. Ποια ήταν η λύση που προκρίθηκε; η συνδυασμένη προσφορά, δηλαδή η δημόσια προσφορά για τους Έλληνες μετόχους και η ιδιωτική τοποθέτηση για τους διεθνείς επενδυτές. Πρακτικά οι Έλληνες μέτοχοι της ΔΕΗ θα έχουν δικαίωμα προτίμησης, που τους εξασφαλίζει τη συμμετοχή στην αύξηση. Ταυτόχρονα, η ιδιωτική τοποθέτηση για τους διεθνείς επενδυτές θα δημιουργήσει ανταγωνισμό και θα βελτιώσει τους όρους της αύξησης. 

Πιο συγκεκριμένα, οι προσφορές των ξένων θεσμικών επενδυτών που θα εκδηλώσουν πρόθεση συμμετοχής στην ΑΜΚ, θα κατηγοριοποιηθούν και με τη διαδικασία του bookbuilding θα προσδιοριστεί η τελική τιμή διάθεσης των νέων μετοχών, ενώ σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν στην πράξη οι προσδοκίες για αυξημένη συμμετοχή, η διοίκηση θα μπορεί να αποφασίσει upsizing, δηλαδή να αντλήσει περισσότερα κεφάλαια, από τον αρχικό στόχο των 750 εκατ. ευρώ που έχει ανακοινωθεί. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει, εξάλλου, η ανακοίνωση που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα ο ΣΕΔ (Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου) ο οποίος επεσήμανε ακριβώς τη σίγουρη άσκηση του δικαιώματος προτίμησης προτεραιότητας των υφιστάμενων Ελλήνων μετόχων. Σύμφωνα με το ΣΕΔ η επιλογή της ΑΜΚ ευνοεί την αναπτυξιακή προοπτική της εταιρείας. Παράλληλα, χαρακτηρίζει τη διασπορά των μετοχών σε περισσότερους επενδυτές-μετόχους θετική για την Εταιρική Διακυβέρνηση.

Δανεισμός

Κάποιες πλευρές θέτουν το ερώτημα γιατί η ΔΕΗ δεν υλοποιεί το επενδυτικό της πλάνο μέσω δανεισμού. Αρμόδιες πηγές τονίζουν, ωστόσο, ότι η ΔΕΗ προτίθεται να προχωρήσει και σε δανεισμό για την υλοποίηση των επενδύσεων που μέχρι το 2024 θα ξεπεράσουν τα 5,3 δισ. ευρώ. Επελέγη ένα μείγμα που περιλαμβάνει χρηματοδότηση των επενδύσεων από δανεισμό (1,3 δισ.), ίδια κεφάλαια από την ΑΜΚ (0,8 δισ.), λειτουργικές χρηματοροές (2,1 δισ.) και την πώληση του ΔΕΔΔΗΕ (1,3 δισ.), με στόχο η εταιρεία να διατηρήσει το βέλτιστο δυνατό προφίλ μόχλευσης, με δείκτη net debt/EBITDA στα επίπεδα x3 με x3,5. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της επιστροφής της επιχείρησης στην κανονικότητα, η ΔΕΗ προβλέπεται να διανείμει μέρισμα.

Ενδιαφερόμενοι

Η διοίκηση της ΔΕΗ για λόγους εμπιστευτικότητας δεν αποκαλύπτει τα ονόματα των ενδιαφερόμενων funds που μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει αρχικό ενδιαφέρον για συμμετοχή στην αύξηση. Ωστόσο πηγές της αγοράς θεωρούν ότι μεταξύ των  ονομάτων που θα δώσουν το “παρών” στην αύξηση συγκαταλέγονται επενδυτικά κεφάλαια που είχαν συμμετάσχει στο ομόλογο της ΔΕΗ, όπως KKR, BlackRock, Fidelity, Apollo, Pictet και Bluecrest. (… * σημ. Αλφειού : ΤΟ FUND ΚΚR… )

Δημόσιο

Ένας ακόμη λόγος, που συνετέλεσε ώστε να προκριθεί η επιλογή της Αύξησης Κεφαλαίου, αφορά στην πρόθεση του Δημοσίου να προχωρήσει σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής του. Μάλιστα, υπάρχουν εκτιμήσεις που αναφέρουν ότι εάν τελικά το Δημόσιο αποφάσιζε να συμμετάσχει στην Αύξηση, πιθανόν να συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις για  στοιχειοθέτηση ενδεχόμενης παράνομης κρατικής ενίσχυσης. Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι με την επιλογή της ΑΜΚ θα αντληθούν 750 εκατ. ευρώ, ποσό που θα κατευθυνθεί σε επενδύσεις προς όφελος των καταναλωτών για μείωση του κόστους ενέργειας, όταν η λύση της πώλησης του 17% της ΔΕΗ που είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, σχεδιαζόταν με προβλεπόμενα έσοδα μόλις 100 εκατ. ευρώ (αυτό το ποσό είχε εγγραφεί στον προϋπολογισμό). Ενδιαφέρον μάλιστα έχει η εκτίμηση στελέχους της κυβέρνησης, ότι η αξία της συμμετοχής του Δημοσίου στη ΔΕΗ μετά την αύξηση (34%) σε μικρό χρονικό διάστημα θα υπερβαίνει την αξία της τρέχουσας συμμετοχής του 51% ή αλλιώς περίπου τα 900 εκατ. ευρώ. … ( * σημ. Αλφειού : ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ !! ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ-ΚΑΤΟΧΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ , ΕΔΑΦΟΥΣ , ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ , ΥΔΑΤΩΝ , ΘΑΛΑΣΣΑΣ , ΑΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ . ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ “ΚΡΑΤΟΥΣ” ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ !!! … ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ : ΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ;;; )

Διαδικασία

Σύμφωνα με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα συνεχιστούν τα ραντεβού με ενδιαφερόμενους, μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη ΓΣ που θα εγκρίνει την αύξηση κεφαλαίου. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν roadshows και θα ξεκινήσει η διαδικασία του bookbuilding, που θα οδηγήσει στην ανακοίνωση της τελικής τιμολόγησης της αύξησης, η οποία θα εγκριθεί από το Δ.Σ. της επιχείρησης. Η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Νοεμβρίου.

………………………………………………………………………

Δείτε το ιστορικό της Δ.Ε.Η….

Ίδρυση της ΔΕΗ

Όταν ιδρύθηκε η ΔΕΗ υπήρχαν 385 εταιρείες από τις οποίες οι 263 ιδιωτικές με απλή άδεια, οι 54 ιδιωτικές με προνομιακή άδεια και 58 δημοτικές ή κοινοτικές. Υπήρχαν και 10 ιδιωτικές χωρίς άδεια Κατοχικά και μεταπελευθερωτικά τόσο η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος όσο και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος εκπονούν μελέτες για την αξιοποίηση των πλουτοπαραγαγωγικών πηγών της χώρας. Μελέτες εκπονεί και η U.N.R.R.A

Το 1948, η EBASCO Services θα υποβάλει έκθεση για το ενεργειακό πρόγραμμα της Ελλάδος: αυτή προέβλεπε την κατασκευή υδροηλεκτρικών και θερμοηλεκτρικών εργοστασίων, την ενοποίηση του δικτύου και τον καθορισμό ενιαίας τιμής κατaνάλωσης. Όλα αυτά προϋπέθεταν ένα μόνο διαχειριστή. έτσι, με το ΦΕΚ αρ. φ. 169 07/08/1950, Περί ιδρύσεως δημοσίας επιχειρήσεως ηλεκτρισμού, συστήθηκε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Η σύσταση της ΔΕΗ τον Αύγουστο του 1950, συνιστά πράξη εθνικοποίησης της παραγωγής και διανομής της ηλεκτρικής ενέργειας. Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας θεωρήθηκε πλέον υπηρεσία κοινής ωφέλειας. Είχε το αποκλειστικό προνόμιο της κατασκευής, λειτουργίας και εκμετάλλευσής υδροηλεκτρικών και θερμικών εργοστασίων, της χρήσης κατά προτίμηση εθνικών καυσίμων και της κατασκευής εθνικού δικτύου μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης το προνόμιο διάθεσης και πώλησης του παραγόμενου ηλεκτρικού ρεύματος. Έπρεπε να έχει οικονομική αυτάρκεια, να παρέχει στη φθηνότερη δυνατή τιμή το ρεύμα στους αγροτικούς και αστικούς πληθυσμούς, να μην κάνει διακρίσεις μεταξύ αστικών και αγροτικών πληθυσμών τόσο στη διανομή όσο και στην τιμολογιακή πολιτική της.

Με τη λήξη των συμβάσεων ανάμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο και στις ιδιωτικές εταιρείες, το προνόμιο της ΔΕΗ επεκτεινόταν και στις περιοχές των εταιρειών αυτών. Το αρχικό κεφάλαιο της ΔΕΗ σχηματίσθηκε από τα κεφάλαια σε συνάλλαγμα, δραχμές, μηχανήματα, υλικά και υπηρεσίες που παρέχονταν από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανόρθωσης της αμερικανικής βοήθειας, από τις ιταλικές επανορθώσεις και από κεφάλαια του κρατικού προϋπολογισμού. Όταν ιδρύθηκε η ΔΕΗ το 1950, η κατανάλωση ανά κάτοικο ήταν 88 Kwh το χρόνο, ενώ πέντε χρόνια αργότερα έφτασε τις 150 Kwh. Αντίστοιχα, το 1950 ο ηλεκτροδοτούμενος πληθυσμός της χώρας ήταν 55% του συνόλου, ενώ το 1955 έφτασε το 59,1 % .

……………………………………………

Ασκός του Αιόλου: Ντοκιμαντέρ – Απάντηση στην προπαγάνδα της «πράσινης ανάπτυξης»

ΦΕΚ 146/11-7-2014 ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ! ΜΙΚΡΗ «ΔΕΗ», ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ-ΣΑΜΑΡΑ!

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΔΕΙΤΕ …

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ !!! ΣΥΜΒΑΣΗ Cooper. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/1940.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ… ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ…ΠΑΡΑΤΑΣΗ !!!

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/1940). ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2035 ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥ COOPER GROUP !

…………………………………

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ
………
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι
υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.

……………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………..

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΕΘΑΝΕ Η ΦΩΦΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ UNRRA ( Οργανισμός Περιθάλψεως και Αποκαταστάσεως του ΟΗΕ ) 

**************************


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΜΑΡΣΕΝΗ ΑΡΕΤΗ 
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΤΗΛ:6945695295



Δεν υπάρχουν σχόλια