ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κάρολος ήρθε να συμφωνήσει να παράσχει το πλυντήριο βασιλικών προδιαγραφών του που θα ξεπλένει τα μαύρα του Μητσοτάκη και της παρέας του, μέσω της λεζάντας της βασιλικής "φιλανθρωπίας".

Ο Κάρολος ήρθε
να συμφωνήσει να παράσχει το πλυντήριο βασιλικών προδιαγραφών του που θα ξεπλένει τα μαύρα του Μητσοτάκη και της παρέας του, μέσω της λεζάντας της βασιλικής "φιλανθρωπίας".

"Rockefeller Philanthropy Advisors, Inc."
Και τώρα που έφυγε ο Κάρολος και σταμάτησε η βαρεία βιομηχανία τρολ και μιμς που ξεπλενουν το διακύβευμα και τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του στην Ελλάδα, ο οποίος φυσικά δεν ήταν μια συμβολική παρουσία της σαβουαρ βλαχομπαροκ παράστασης των 200 ετών υποτέλειας στην ΑγγλοΓερμανια έναντι τέρψης με κιμά γαρίδας, ας σας πω τον μοναδικό λόγο που έκανε αυτό το ταξίδι.
Ο Κάρολος ήρθε να συμφωνήσει να παράσχει το πλυντήριο βασιλικών προδιαγραφών του που θα ξεπλένει τα μαύρα του Μητσοτάκη και της παρέας του, μέσω της λεζάντας της βασιλικής "φιλανθρωπίας".


Πιο συγκεκριμένα :
Η Αθήνα είναι η πρώτη πόλη που υπέγραψε το σχέδιο του Καρόλου :
The Earth Charter
Στον ιστότοπο της πρωτοβουλίας αναφέρεται ότι οι δωρητές μπορούν να στείλουν τις δωρεές τους, σε Τράπεζα, αλλά όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ..... στην Costa Rica.
Και θα σκεφτείτε. Μα έτσι στην ψύχρα ξεπλένουν τα μαύρα του Trafficking σε off shore ;
Ε τότε να σας πω ότι έτσι στην ψύχρα στην σελίδα του πλυντηρίου του Καρόλου γράφει :
"Δεχόμαστε και τσέκς, αρκεί να τις στείλετε στο
“Rockefeller Philanthropy Advisors, Inc.”
Τόσο στην ψύχρα.
Μην μας λέτε λοιπόν για τα βοθροκαναλα της λίστας Πέτσα μόνο ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Τα συριζοκαναλα σας μεταφέρουν μιμς και γκαβαλινες και πλακιτσα, και ούτε ένα λυμοταγαρο δεν σας είπε τι πραγματικά ήρθε να κάνει ο Κάρολος στο προτεκτοράτο. Διότι ο δικός τους νέος ποινικός κώδικας νομιμοποιεί το Trafficking, και όλοι μαζί ξεπλένουν στις off shore τα μαύρα τους. Για αυτό το βουλώνουν. Γιατί τα εκατομμύρια του Trafficking, τα εκατομμύρια της βιομηχανίας απαγωγής και εκπόρνευσης κοριτσιών όπως η Άρτεμις, και η παρακρατηση των αδειών παραμονής οπως στα ανήλικα του Λιγναδη, πληρώνουν φόρο. Και ο φόρος καταλήγει στο Ίδρυμα Ροκφελερ. Που στην Ελλάδα το εκπροσώπησε ο Κάρολος.
Στην ψύχρα. Και στην επίσημη ιστοσελίδα τους.
Συνεχίστε τώρα να κάνετε πλακιτσα με ενσταντανέ της Γιάννας. Λοβοτομημενοι χαχανουληδες συριζοκυρπαντεληδες.
Πηγή : Sky News.

Δεν υπάρχουν σχόλια